BAUMIT FASADE

Fasadni sistemi BAUMIT

S toplotnoizolacijskim fasadnim sistemom privarčujete s stroški za ogrevanje in izboljšate bivalno udobje.

Popolna toplotna zaščita ali toplotnoizolacijski fasadni sistem je gradbeni dodatek iz toplotnoizolacijskega materiala, ki je na zunanji strani utrjen z ometom.

Toplotnoizolacijski fasadni sistem je sestavljen iz lepila, toplotnoizolacijske fasadne plošče, pritrdilnega sidra, osnovnega in zaključnega ometa.

Toplotna zaščita ščiti pred toplotnimi izgubami skozi zunanji ovoj stavbe in s tem vpliva na znižanje stroškov za ogrevanje. Zaradi tega se investicijski stroški hitro amortizirajo.

Učinkovit ukrep – varčevanje z denarjem in hkrati izboljšanje kakovosti bivanja.

 TOPLOTNE PRENOVE

Pri obstoječih energetsko potratnih objetih omogoča toplotna prenovaa zunanjega ovoja izboljšanje energetske učinkovitosti stavbe pri enaki stavbni strukturi. Bivanje v energetsko prenovljeni stavbi pa prinaša novo kakovost v vaš vsakdan.

DVOJNI UČINEK

akoj ko se toplotne izgube skozi neizolirano fasado zmanjšajo, lahko ogrevalni sistem optimiziramo glede na izboljšane pogoje.

Fasadni sistem pomembno prispeva k energetsko učinkoviti ter trajnostni gradnji in bivanju.

 

Ne poznate nobenega zanesljivega in preverjenega izvajalca?

Prepustite to skrb nam, saj vam lahko svetujemo pri izboru izvajalca, ki bo ustrezal vsem vašim pogojem – bo že v štartu določil ceno, ki je med izvedbo ne bo višal, bo delo opravil kvalitetno in ne bo potrebe po tem, da ga nadzorujete itd.

Pokličite nas na 01/8308-840 ali pošljite email na info@stireks.si.