Select Page

CAPAROL FASADE

Fasadni sistemi CAPAROL

Zahteve glede izolacije s kompozitnimi fasadnimi sistemi so različne, določa pa jih stanje objekta, predviden načrt novogradnje in pa želje investitorja. Zato podjetje Caparol ponuja svojim strankam obsežno paleto produktov, s katerimi so izpolnjene različne  tehnične in oblikovne zahteve.

Trije sistemi PRO razreda ponujajo običajno fasadno izolacijo v dobro dokazani kakovosti Caparol, tako na osnovi polistirola, kot tudi na mineralni volni. Skupno vsem, je, da imajo edinstveno tehnologijo nano-kremenčevega matriksa, ki predstavlja fasade, ki ostanejo čiste dlje in dajejo najboljši barvni sijaj skozi leta.

Fasadni sistemi CARBON ponuja 3 različne sisteme, ki bodo izpolnile večje zahteve, kot je odpornost na udarce, barvna zasnova, tudi z intenzivnimi barvami ali zelo tanko stensko zgradbo.

Tipi fasadnih sistemov Caparol

  • Capatect Basic Line – fasadni sistem z belim stiroporjem, z EPS fasadno ploščo.
  • Capatect Top Line – fasadni sistem s karbonskimi dodatki, ki omogočajo večjo trdnost in samočistilno funkcijo fasade Caparol.
  • Capatect Minera Line – fasadni sistem s ploščami iz mineralnih komponent (kamena volna), ki omogoča večjo difuzijo in požarno varnost.
 

Ne poznate nobenega zanesljivega in preverjenega izvajalca?

Prepustite to skrb nam, saj vam lahko svetujemo pri izboru izvajalca, ki bo ustrezal vsem vašim pogojem – bo že v štartu določil ceno, ki je med izvedbo ne bo višal, bo delo opravil kvalitetno in ne bo potrebe po tem, da ga nadzorujete itd.

Pokličite nas na 01/8308-840 ali pošljite email na info@stireks.si.

Covid-19Spremenjen način poslovanja

Spoštovani poslovni partnerji,

obveščamo vas, da so z namenom preprečevanja nadaljnjega širjenja korona virusa in odloka Vlade RS  spremenili način poslovanja v podjetju Stireks d.o.o. z dnem 16.11.2020

Poslovne partnerje prosimo, da ob naročilu materiala uporabljajo elektronske medije, spletno povpraševanje in telefonski kontakt z našim prodajnim osebjem.

Vstop v prodajni prostor podjetja pri prevzemu naročenega materiala je omejen in dovoljen samo posamično na podlagi dovoljenja predstavnika podjetja. Pred vstopom je potrebno obvezno uporabiti razkužilo za roke in v komunikaciji upoštevati minimalno razdaljo 1,5 m.

Prevzem naročenega in pripravljenega materiala je možen na podlagi pismene potrditve prodajnega osebja, pri čemer naj bi prevzem materiala potekal brez osebnega kontakta. Možna bo še vedno organizacija dostave s strani podjetja Stireks d.o.o., vendar lahko zaradi povečanega povpraševanja prihaja do zamud. 

Delovni čas pri dostavi in prevzemu materiala je skrajšan od ponedeljka do petka od 07:00 – 16:00 ure in v soboto od 07:00 - 12:00 ure.

Zahvaljujemo se vam  za upoštevanje navodil, saj bomo le ob obojestranskem upoštevanju navodil postopoma skupaj preprečili širjenje korona virusa.

Vaš partner Stireks d.o.o.