Select Page

RÖFIX FASADNI SISTEMI

Fasadni sistemi RÖFIX

Varovanje okolja z dobro toplotno izolacijo – varčevanje z energijo že pri osnovah

Varujte okolje z dobro toplotno izolacijo – varčujte z energijo pri osnovah. Toplotnoizolacijski kontaktni sistemi imajo za sabo več kot pet desetletij uspešne uporabe v praksi. TIK-sistemi aktivno zmanjšujejo prenašanje toplote skozi steno in s tem pripomorejo k varčevanju z dragoceno energijo, potrebno za ogrevanje objekta. Z uvedbo toplotnoizolacijskih kontaktnih sistemov se je bistveno povečalo bivalno udobje. Še zlasti je toplotnoizolacijski kontaktni sistem gospodaren sistem v primeru potrebne obnove. TIK-sistemi so tudi pomemben gradbeni dejavnik, ki varuje podnebje, saj posredno vplivajo na zmanjševanje izpustov CO2. Zakaj ne bi tudi vi povečali vrednost svoje nepremičnine in dvignili raven bivalnega udobja, hkrati pa bistveno znižali stroške ogrevanja z vgradnjo toplotnoizolacijskih kontaktnih sistemov RÖFIX!

Tipi toplotnoizolacijskih sistemov RÖFIX

  • RÖFIX W50 EPS- toplotnoizolacijski sistem
  • RÖFIX LIGHT EPS- toplotnoizolacijski sistem
  • RÖFIX POLY EPS- toplotnoizolacijski sistem

Ne poznate nobenega zanesljivega in preverjenega izvajalca?

Prepustite to skrb nam, saj vam lahko svetujemo pri izboru izvajalca, ki bo ustrezal vsem vašim pogojem – bo že v štartu določil ceno, ki je med izvedbo ne bo višal, bo delo opravil kvalitetno in ne bo potrebe po tem, da ga nadzorujete itd.

Pokličite nas na 01/8308-840 ali pošljite email na info@stireks.si.

Covid-19Spremenjen način poslovanja

Spoštovani poslovni partnerji,

obveščamo vas, da so z namenom preprečevanja nadaljnjega širjenja korona virusa in odloka Vlade RS  spremenili način poslovanja v podjetju Stireks d.o.o. z dnem 16.11.2020

Poslovne partnerje prosimo, da ob naročilu materiala uporabljajo elektronske medije, spletno povpraševanje in telefonski kontakt z našim prodajnim osebjem.

Vstop v prodajni prostor podjetja pri prevzemu naročenega materiala je omejen in dovoljen samo posamično na podlagi dovoljenja predstavnika podjetja. Pred vstopom je potrebno obvezno uporabiti razkužilo za roke in v komunikaciji upoštevati minimalno razdaljo 1,5 m.

Prevzem naročenega in pripravljenega materiala je možen na podlagi pismene potrditve prodajnega osebja, pri čemer naj bi prevzem materiala potekal brez osebnega kontakta. Možna bo še vedno organizacija dostave s strani podjetja Stireks d.o.o., vendar lahko zaradi povečanega povpraševanja prihaja do zamud. 

Delovni čas pri dostavi in prevzemu materiala je skrajšan od ponedeljka do petka od 07:00 – 16:00 ure in v soboto od 07:00 - 12:00 ure.

Zahvaljujemo se vam  za upoštevanje navodil, saj bomo le ob obojestranskem upoštevanju navodil postopoma skupaj preprečili širjenje korona virusa.

Vaš partner Stireks d.o.o.