Eplax

Tesnilni hidroizolacijski trak za odkrivanje puščanja Eplax.

Prednosti

N

Delno lepljenje

V skladu z ÖNORM, zagotavlja močno prileganje.

N

Dvojna varnost

Hladno lepljenje in termična obdelava šivov za maksimalno zaščito.

N

Dolgotrajna zaščita

20-letna garancija zagotavlja dolgoročno varnost vaše strehe.

N

Varnost in Udobnost

Enostavna in hitra preverjanja tesnosti kadarkoli, brez škode zaradi testiranja.

Eplax – Več kot samo tesnilni trak

Kako deluje Büsscher e-plax®?

Odkrijte Büsscher e-plax®, revolucionarni tesnilni hidroizolacijski trak z integrirano tehnologijo e-plax® za zaznavanje puščanja. Naša edinstvena rešitev združuje zanesljivo tesnjenje z napredno sposobnostjo odkrivanja morebitnih netesnosti, zagotavlja 100-odstotno natančnost in ponuja dvojno varnost za vaše strešne konstrukcije.

Büsscher e-plax® uporablja patentirano tehnologijo e-plax®, ki omogoča odkrivanje puščanja z metodo iskre. Tesnilni trak se enostavno namesti na toplotno izolacijo, kjer napredna prevodna tehnologija in metoda iskre skupaj zagotavljata neprekinjeno varnost. Napetost do 40 kV omogoča natančno lokacijo puščanj brez kakršne koli škode za streho.

 

Idealen za vse vrste strešnih konstrukcij, od industrijskih objektov do stanovanjskih zgradb. Ne glede na to, ali gradite novo streho ali obnavljate staro, Büsscher e-plax® zagotavlja najvišjo stopnjo zaščite in zanesljivosti.

Z izbiro Büsscher e-plax® ne samo da ščitite vašo streho, temveč vlagate v prihodnost z najnaprednejšo tehnologijo na trgu.

Za več informacij ali naročilo obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte neposredno.

V skladu z

Natančnost

Eplax tehnologija

Eplax predstavlja inovativni pristop k tesnjenju streh z integrirano sposobnostjo natančnega odkrivanja puščanj. Z uporabo patentirane tehnologije e-plax® in metode iskre, Eplax omogoča zgodnje odkrivanje morebitnih netesnosti s 100-odstotno natančnostjo. Ta tesnilni trak ne samo da zagotavlja močno in zanesljivo zaščito pred vremenskimi vplivi, ampak tudi poveča varnost in udobje objekta z enostavnim preverjanjem stanja strehe. Eplax je idealna rešitev za vsakogar, ki želi združiti vrhunsko zaščito z napredno tehnologijo za ohranjanje integritete strešnih sistemov.

 

1. Kako deluje Eplax za odkrivanje puščanja?

  • Eplax uporablja napredno tehnologijo e-plax®, ki z metodo iskre zaznava puščanja. Ko se med testiranjem prevodni material Eplaxa približa visokonapetostnemu vodu, to povzroči iskro, ki signalizira prisotnost puščanja.

2. Na kakšne vrste streh se lahko namesti Eplax?

  • Eplax je primeren za uporabo na vseh vrstah strešnih konstrukcij, vključno z ravnimi in nagnjenimi strehami, in se lahko uporablja tako v novogradnjah kot pri obnovah.

3. Ali je potrebno posebno usposabljanje za namestitev Eplaxa?

  • Namestitev Eplaxa je enostavna in ne zahteva posebnega usposabljanja, vendar priporočamo, da namestitev izvedejo usposobljeni strokovnjaki za strešne konstrukcije, da se zagotovi pravilna uporaba in funkcionalnost tehnologije.

4. Kakšna je življenjska doba Eplax tesnilnega traku?

  • Eplax tesnilni trak ima pričakovano življenjsko dobo 20 let, kar je podprto z garancijo. Dolga življenjska doba je rezultat visokokakovostnih materialov in tehnologije, ki zagotavljajo odpornost proti vremenskim vplivom in mehanskim obremenitvam.

5. Kako pogosto je treba izvesti testiranje puščanja z Eplaxom?

  • Testiranje puščanja je priporočljivo izvajati ob namestitvi in kot del rednega vzdrževanja strehe. Točna pogostost lahko varira glede na specifične pogoje objekta in izpostavljenost strehe vremenskim vplivom.

6. Kaj loči Eplax od drugih tesnilnih trakov na trgu?

  • Eplax se odlikuje po svoji dvojni funkcionalnosti: ne le da zanesljivo tesni, ampak tudi omogoča natančno odkrivanje in lokalizacijo puščanj z uporabo metode iskre. To je edinstvena lastnost, ki jo težko najdete pri drugih izdelkih.

7. Ali je Eplax okolju prijazen?

  • Da, Eplax je zasnovan z mislijo na okoljsko trajnost. Materiali, uporabljeni pri izdelavi, so izbrani zaradi svoje dolge življenjske dobe in minimalnega vpliva na okolje.

8. Kje lahko kupim Eplax?

  • Eplax je na voljo pri pooblaščenih distributerjih in direktno pri proizvajalcu. Za več informacij o nakupu in cenah obiščite našo spletno stran ali se obrnite na naš prodajni oddelek.

Pokličite nas na:

01 830 88 41