Stireks priporoča

Zakaj je Silber Reflex najboljša izbira za vaš denar?

Ko govorimo o izolacijskih materialih, imamo ponavadi v mislih vrsto in debelino izolacije. Ko to vemo, prideta na vrsto še cena in končni nakup. Dandanes prihajajo v ospredje druge lastnosti izolacij, kot so toplotna prevodnost (izolativnost), paropropustost, vodovpojnost, garancija… Izolacije z vrhunskimi lastnostmi so nedvomno zelo drage in za širši krog investitorjev pogosto nedostopne. Zaradi tega se odločajo za cenejše možnosti, kot je npr. beli stiropor. Obstaja pa izolacija, ki vse te lastnosti ima, je cenovno dostopna in v Sloveniji doživlja ogromno zanimanja ter rast prodaje. To je izolacijska plošča Silber reflex.
Vrhunska kvaliteta za optimalne rezultate

Za 25% boljša izolativnost od belega fasadnega stiroporja!

Plošča je odporna proti izpostavljenosti sončnim žarkom (se ne zvija). Izdelana je v tovarni in ima skoraj 50 odstotkov večjo gostoto v primerjavi s klasičnim belim in z grafitnim stiroporom, zaradi česar je dimenzijska stabilnost plošče Silber neprimerljivo boljša. Tudi vodovpojnost plošče je zelo nizka, saj pri kratkotrajnem namakanju znaša manj kot 0,5 odstotka. Toplotna prevodnost plošče Silber refleks znaša 0,031 W/m2k in je za 25 odstotkov boljša od klasičnega belega fasadnega stiroporja.

Prihranite pri energiji, uporabite Silber Reflex!

*Ob prijavi na e-novice prejmete brezplačno dostavo. Veljajo splošni pogoji promocijske ponudbe.

Najboljša izbira na trgu

Dosega približno 5x boljšo paraprepustnost!

Ploščo Silber refleks sestavljajo posebni srebrni granulati EPS, ki jih proizvaja nemška tovarna BASF (v tej tovarni so pred dobrimi 50 leti izumili stiropor). S sprednje strani ima zareze, ki zmanjšujejo širjenje in krčenje plošče, z zadnje strani pa so vidne štiri luknje, ki povečujejo paropropustnost, ter kvadratki, ki označujejo 40 odstotkov površine plošče za nanos fasadnega lepila. Osnovni tehnični podatki plošče so v preglednici.

Paropropustnost (µ=8) je ena glavnih odlik plošče. Dosega približno 5x boljšo paropropustnost v primerjavi z belim fasadnim ali grafitnim stiroporom.

Osnovna vrsta fasadne plošče

Basic Line

9

Podnožje

Profili Capatect za podnožje

9

Izolativni material

 Sympor SILBER REFLEX izolacijska plošča EPS 0,031wm/K sidra Capatect

9

Lepilo oz. mehansko spajanje

Capatect Top Fix Kleber ali Capatect Klebe und Armierungsmasse 186 M

9

Armirni sloj

Capatect Glasgewebe ( fasadna mrežica ), Capatect Klebe und Armierungsmasse 186 M ali Capatect Klebe und Spachtelmasse 190

9

Osnovni premaz

Capatect Putzgrund

9

Zaključni sloj

Capatect KD Reibputz ali Capatect AS Reibputz ali Capatect SH Reibputz ali Capatect SI Reibputz ali Capatect Carbopor Reibputz ali Capatect Carbopor Easy Reibputz

Napredna vrsta fasadne plošče

Top Line

9

Podnožje

Capatect profili za podnožje

9

Izolativni material

Sympor SILBER REFLEX izolacijska plošča EPS 0,031wm/K Capatect sidra

9

Lepilo oz. mehansko spajanje

Capatect CarboNit ali Capatect Top Fix Kleber ali Capatect Klebe und Armierungsmasse 186 M

9

Armirni sloj

Capatect Glasgewebe ( fasadna mrežica ), Capatect Minera Carbon ali Capatect Carbon Spachtel ali Capatect CarboNit in Capatect diagonalno armiranje

9

Osnovni premaz

Capatect Putzgrund

9

Zaključni sloj

Capatect Carbopor Reibputz ali Capatect Carbopor Easy Reibputz

Pogosta vprašanja o Silber Reflex ploščah

Kakšna je cena Sympor Silber Reflex plošče?

Izolacije z vrhunskimi lastnostmi so nedvomno zelo drage in za širši krog investitorjev pogosto nedostopne. Zaradi tega se odločajo za cenejše možnosti, kot je npr. beli stiropor. Obstaja pa izolacija, ki vse te lastnosti ima, je cenovno dostopna in v Sloveniji doživlja ogromno zanimanja ter rast prodaje. To je izolacijska plošča Silber reflex. Cena z izdelavo znaša okoli 36 € za 13,5 cm in 42 € na m2 za 20 cm. Za točno ceno materiala pošljite povpraševanje.

Zakaj je Silber Reflex plošča boljša od navadnega stiropora?

Plošča je odporna proti izpostavljenosti sončnim žarkom (se ne zvija). Izdelana je v tovarni in ima skoraj 50 odstotkov večjo gostoto v primerjavi s klasičnim belim in z grafitnim stiroporom, zaradi česar je dimenzijska stabilnost plošče Silber neprimerljivo boljša. Tudi vodovpojnost plošče je zelo nizka, saj pri kratkotrajnem namakanju znaša manj kot 0,5 odstotka.

Katere so še dodatne prednosti Silber Reflex plošče?

Plošča je odporna proti izpostavljenosti sončnim žarkom (se ne zvija). Izdelana je v tovarni in ima skoraj 50 odstotkov večjo gostoto v primerjavi s klasičnim belim in z grafitnim stiroporom, zaradi česar je dimenzijska stabilnost plošče Silber neprimerljivo boljša. Tudi vodovpojnost plošče je zelo nizka, saj pri kratkotrajnem namakanju znaša manj kot 0,5 odstotka. Toplotna prevodnost plošče Silber refleks znaša 0,031 W/m2k in je za 25 odstotkov boljša od klasičnega belega fasadnega stiroporja.

Kaj pravijo o nas

Mnenja zadovoljnih kupcev

“S podjetjem Stireks prodaja in storitve, d.o.o., imamo pri dobavi toplotnoizolacijskih materialov pozitivne izkušnje. Hiter in korekten odziv komerciale pri izdelavi ponudb ter dostava materiala na gradbišče v dogovorjenem roku. Potrudijo se tudi ob časovnih zagatah ali pri dobavi materialov, ki niso v običajni ponudbi.”
Hilmo Hodžić

Direktor, Polaganje tlakov, Hilmo Hodžič s.p.

Mnenje o podjetju Stireks d.o.o.: – Hiter odziv naročenega gradbenega materiala tako, da je na objektu 1- 2 dneh – prijaznost osebja predvsem komercialistov – velika izbira toplotne in hidroizolacije ter drugega gradbenega materiala – cene materialov so konkurenčne
Kemal Spahić

Direktor, SGPS d.o.o.

“Lahko rečem, da je Stireks zagotovo eden tistih partnerjev, ki so soodgovorni za naš uspeh. Njihova predanost in fokus v naše zadovoljstvo se čuti v vseh elementih sodelovanja. Tu moramo pohvaliti našo skrbnico Kristino Ozmec, ki nam s svojim profesionalnim odnosom, trudom in pozitivno energijo vliva dodatni pogum in motivacijo za uresničitev naše vizije.”
Admir Latić

Direktor, Slivsas php, d. d.

Vpišite se na naše e-novice
in prejmite kupon ugodnosti

Kontakt

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas

01/8308-841

Steletova cesta 8,
1241 Kamnik
info@stireks.si

11 + 9 =

*Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov na tej spletni strani. Kupon za ugodnosti prejmete ob prijavi na naše e-novice.