Select Page

FASADE 

Fasada je zunanji del objekta, ki je najbolj izpostavljen zunanjim vplivom, kot so: mraz, toplota, vlaga …

Sodobni fasadni sistemi vam poleg preproste in cenovno ugodne rešitve ponujajo tudi visoko kakovost in dolgotrajno rešitev pred zunanjimi vplivi.

FASADE 

Fasada je zunanji del objekta, ki je najbolj izpostavljen zunanjim vplivom, kot so: mraz, toplota, vlaga …

Sodobni fasadni sistemi vam poleg preproste in cenovno ugodne rešitve ponujajo tudi visoko kakovost in dolgotrajno rešitev pred zunanjimi vplivi.

Izolacija fasade

Ponudimo vam lahko fasade različnih proizvajalcev kot so Caparol, Rofix, Weber, Baumit, Qurzolith, Grigolin.

Med različnimi materiali za fasade vam lahko zelo ugodno ponudimo:

  • lepila
  • PVC in ALU vogalnike,
  • diletacijske profile
  • mrežice za fasado
  • sidra
  • pokrivne čepe
  • fasadne profile iz stiropora za dekoracijo
  • prednamaze in zaključne sloje
  • vgradne police (marmor, granit, kovinske, PVC)

Poleg splošnih fasadnih sistemov (bele ali sive stiropor plošče oz. plošče in lamele iz kamene volne) vam lahko ponudimo še posebne fasadne sisteme.

Vgrajevanje fasadnih materialov po navodilih posameznega proizvajalca fasadnega sistema je pomembno predvsem zaradi priznanja sistemske garancije. Ta ponavadi znaša 5 oz. 10 let. Pri tem je treba poudariti, da proizvajalci fasadnih sistemov priznavajo odgovornost za fasadne materiale, ne pa tudi za nepravilno vgradnjo, za kar je pa seveda odgovoren izvajalec fasade.

Fasadni sistemi so pomembni tudi zaradi pridobitve nepovratnih sredstev Eko sklada Republike Slovenije. Subvencijo za fasado je mogoče pridobiti le, če je bila fasada vgrajena po fasadnem sistemu, ki ga priznava Eko sklad. To so dejansko vsi ponudniki fasadnih sistemov, ki se pojavljajo v Sloveniji.
Fasadni sistemi morajo imeti ustrezen sistemski certifikat po evropskem standardu ETAG 004. Certifikat za fasadni sistem lahko izda ustrezen laboratorij, ki ga  pooblasti Evropska unija.

Video predstavitev izolacije fasade

Prenesite katalog 

 

Prenesite brošuro toplotnih izolacij proizvajalca Sympor. Nova tehnologija in kakovostni izdelki vam bodo prihranili denar in čas. Prenesite katalog in se prepričajte sami. 

FASADNI SISTEMI


EPS industries - SYMPOR

Silber reflex

RÖFIX fasadni sistemi

Varovanje okolja z dobro toplotno izolacijo – varčevanje z energijo že pri osnovah

CAPAROL fasadni sistemi

Trije sistemi PRO razreda ponujajo običajno fasadno izolacijo v dobro dokazani kakovosti Caparol, 

BAUMIT fasadni sistemi

S toplotnoizolacijskim fasadnim sistemom privarčujete s stroški za ogrevanje in izboljšate bivalno udobje.

Covid-19Spremenjen način poslovanja

Spoštovani poslovni partnerji,

obveščamo vas, da so z namenom preprečevanja nadaljnjega širjenja korona virusa in odloka Vlade RS  spremenili način poslovanja v podjetju Stireks d.o.o. z dnem 16.11.2020

Poslovne partnerje prosimo, da ob naročilu materiala uporabljajo elektronske medije, spletno povpraševanje in telefonski kontakt z našim prodajnim osebjem.

Vstop v prodajni prostor podjetja pri prevzemu naročenega materiala je omejen in dovoljen samo posamično na podlagi dovoljenja predstavnika podjetja. Pred vstopom je potrebno obvezno uporabiti razkužilo za roke in v komunikaciji upoštevati minimalno razdaljo 1,5 m.

Prevzem naročenega in pripravljenega materiala je možen na podlagi pismene potrditve prodajnega osebja, pri čemer naj bi prevzem materiala potekal brez osebnega kontakta. Možna bo še vedno organizacija dostave s strani podjetja Stireks d.o.o., vendar lahko zaradi povečanega povpraševanja prihaja do zamud. 

Delovni čas pri dostavi in prevzemu materiala je skrajšan od ponedeljka do petka od 07:00 – 16:00 ure in v soboto od 07:00 - 12:00 ure.

Zahvaljujemo se vam  za upoštevanje navodil, saj bomo le ob obojestranskem upoštevanju navodil postopoma skupaj preprečili širjenje korona virusa.

Vaš partner Stireks d.o.o.