Select Page

STORITVE

Svetovanje, izmere na domu, dostava in razkladanje, priporočli vam bomo najboljše in cenovno dostopne izvajalce.
 

Svetovanje

Naši strokovnjaki imajo ogromno praktičnih izkušenj, se konstantno izobražujejo iz področja gradbeništva, novih materialov in inovativnih tehnik gradnje, ter vam bodo znali svetovati pri vašem gradbenem projektu.

Stireks d.o.o. vam ponuja najbolj kvalitetne materiale za izvedbo gradbenih projektov. Večkrat na leto izobražujemo izbrane izvajalce iz različnih področij gradbeništva o novih tehnologijah in novostih iz področja gradbenih materialialov.

 

Izmere na domu

Izmere na domu brezplačno izvajamo s pomočjo naših izvajalcev. 

Z izmerami na domu vam bomo lahko pripravili natančno ponudbo za potrebni gradbeni material. V kolikor boste potrebovali tudi izvedbo, pa vam bomo pripravili tudi ponudbo za izvedbo.

Za izmero na domu potrebujemo: vašo lokacijo, željen čas izmere ter vaše kontaktne podatke. 

 

Dostava in razkladanje

Stireks d.o.o. ponuja dostavo naročenega materiala.

Za dostavo materiala potrebujemo: vašo lokacijo, čas dostave, teren in morebitnih posebnosti, na katere moramo biti pozorni pri dostavi naročenega gradbenega materiala.

 

Iskanje najboljšega in preverjenega izvajalca

Zavedamo se, da je izbor pravega in zanesljivega izvajalca včasih zelo težaven proces. V podjetju Stireks d.o.o. poznamo veliko dobrih, pa tudi slabih izvajalcev. Znali vam bomo svetovati, kateri izvajalec bi bil za vas najbolj primeren in cenovno ugoden.

 

Covid-19Spremenjen način poslovanja

Spoštovani poslovni partnerji,

obveščamo vas, da so z namenom preprečevanja nadaljnjega širjenja korona virusa in odloka Vlade RS  spremenili način poslovanja v podjetju Stireks d.o.o. z dnem 16.11.2020

Poslovne partnerje prosimo, da ob naročilu materiala uporabljajo elektronske medije, spletno povpraševanje in telefonski kontakt z našim prodajnim osebjem.

Vstop v prodajni prostor podjetja pri prevzemu naročenega materiala je omejen in dovoljen samo posamično na podlagi dovoljenja predstavnika podjetja. Pred vstopom je potrebno obvezno uporabiti razkužilo za roke in v komunikaciji upoštevati minimalno razdaljo 1,5 m.

Prevzem naročenega in pripravljenega materiala je možen na podlagi pismene potrditve prodajnega osebja, pri čemer naj bi prevzem materiala potekal brez osebnega kontakta. Možna bo še vedno organizacija dostave s strani podjetja Stireks d.o.o., vendar lahko zaradi povečanega povpraševanja prihaja do zamud. 

Delovni čas pri dostavi in prevzemu materiala je skrajšan od ponedeljka do petka od 07:00 – 16:00 ure in v soboto od 07:00 - 12:00 ure.

Zahvaljujemo se vam  za upoštevanje navodil, saj bomo le ob obojestranskem upoštevanju navodil postopoma skupaj preprečili širjenje korona virusa.

Vaš partner Stireks d.o.o.