Select Page

Stireks d.o.o. – gradimo prihodnost

Podjetje Stireks d.o.o. je mlado in ambiciozno podjetje, specializirano za prodajo toplotnih in hidroizolacij. Nahajamo se v Kamniku, materiale pa dostavljamo po celi Sloveniiji.

Naše osnovno vodilo je maksimalna prilagodljivost in ponujanje kakovostnih materialov po najboljših cenah. Strankam želimo na čim bolj enostaven način prikazati osnovne lastnosti materialov ter jim ponujati najbolj optimalne rešitve pri gradnji.

Poleg vseh vrst toplotnih in hidroizolacij vam zelo ugodno lahko ponudimo tudi:

  • fasadne materiale in barvne študije za zaključne sloje

  • talno ogrevanje

  • suhomontažo

  • materiale za omete in estrihe

  • izravnalne mase, premaze in dekorativne tehnike

  • zidake, siporeks, železo, malte, cement, maltit

  • akustično izolacijo

  • barve

Uredimo vam tudi cenovno ugodnega ter zanesljivega izvajalca.

Preverite tudi, zakaj boste v primeru, da nam zaupate vaš projekt, prihranili pri energiji ter na splošno izboljšali kvaliteto vašega bivanja.

Več kot 1000 hiš

Več kot 100 večstanovanjskih objektov

Več kot 10 poslovnih objektov

Več kot 10 let izkušenj

Covid-19Spremenjen način poslovanja

Spoštovani poslovni partnerji,

obveščamo vas, da so z namenom preprečevanja nadaljnjega širjenja korona virusa in odloka Vlade RS  spremenili način poslovanja v podjetju Stireks d.o.o. z dnem 16.11.2020

Poslovne partnerje prosimo, da ob naročilu materiala uporabljajo elektronske medije, spletno povpraševanje in telefonski kontakt z našim prodajnim osebjem.

Vstop v prodajni prostor podjetja pri prevzemu naročenega materiala je omejen in dovoljen samo posamično na podlagi dovoljenja predstavnika podjetja. Pred vstopom je potrebno obvezno uporabiti razkužilo za roke in v komunikaciji upoštevati minimalno razdaljo 1,5 m.

Prevzem naročenega in pripravljenega materiala je možen na podlagi pismene potrditve prodajnega osebja, pri čemer naj bi prevzem materiala potekal brez osebnega kontakta. Možna bo še vedno organizacija dostave s strani podjetja Stireks d.o.o., vendar lahko zaradi povečanega povpraševanja prihaja do zamud. 

Delovni čas pri dostavi in prevzemu materiala je skrajšan od ponedeljka do petka od 07:00 – 16:00 ure in v soboto od 07:00 - 12:00 ure.

Zahvaljujemo se vam  za upoštevanje navodil, saj bomo le ob obojestranskem upoštevanju navodil postopoma skupaj preprečili širjenje korona virusa.

Vaš partner Stireks d.o.o.