Select Page

Energetska prenova večstanovanjskih objektov

Država prek EKO-SKLADA RS državljanom nudi nepovratne subvencije za različne segmente prenove stavb.

Sodelujemo z vrhunskimi strokovnjaki energetske prenove stavb v Sloveniji in Evropi. Brezplačno vam bomo svetovali na področju energetske prenove stavb. 

 

Energetska prenova večstanovanjskih objektov

Država prek EKO-SKLADA RS državljanom nudi nepovratne subvencije za različne segmente prenove stavb.

Sodelujemo z vrhunskimi strokovnjaki energetske prenove stavb v Sloveniji in Evropi. 
Brezplačno vam bomo svetovali na področju energetske prenove stavb.

ZAKAJ JE ENERGETSKA PRENOVA POMEMBNA?

Naše podjetje je specializirano za toplotne izolacije in hidroizolacije. Vsak dan se srečujemo z višanjem življenkskih stroškov. Enega največjih gotovo predstavlja ogrevanje naših bivanjskih prostorov.

Tega se zaveda tudi država, ki prek EKO-SKLADA RS državljanom nudi nepovratne subvencije za različne segmente prenove stavb.

Sodelujemo z vrhunskimi strokovnjaki energetske prenove stavb v Sloveniji in Evropi. Brezplačno vam bomo svetovali na področju energetske prenove stavb.

IZKORISTITE SUBVENCIJE EKO SKLADA.

Zagotovili vam bomo vrhunske strokovnjake, ki vam bodo predlagali najboljše rešitve po najugodnejših cenah.

Naše področje zajema:

-prenovo ali izdelavo toplotnega ovoja stavbe – fasad

-zamenjavo stavbnega pohištva (okna) 

-zamenjavo strehe

-zamenjavo ali prenovo sistema ogrevanja, hlajenja, prezračevanja

REVIJA Moj Dom

Članek v reviji MOJ DOM na temo energetske prenove stavb.  

Energetska prenova stavb

Država vam ponuja subvencije za ENERGETSKO PRENOVO stavbe. 
Energetska prenova zmanjšuje stroške ogrevanja in
izboljša kvaliteto bivanja. 

BREZPLAČNI PRIROČNIK

Novi materiali in inovativne izolacije za večjo udobnost in toplino vašega doma. Preverite, kako lahko prihranite več in obenem prebivate udobneje. To in še več je mogoče novimi tehnološkimi rešitvami.

Covid-19Spremenjen način poslovanja

Spoštovani poslovni partnerji,
 
obveščamo vas, da so z namenom preprečevanja nadaljnjega širjenja korona virusa in odloka Vlade RS  spremenili način poslovanja v podjetju Stireks d.o.o. z dnem 16.11.2020
 
Poslovne partnerje prosimo, da ob naročilu materiala uporabljajo elektronske medije, spletno povpraševanje in telefonski kontakt z našim prodajnim osebjem.
 
Vstop v prodajni prostor podjetja pri prevzemu naročenega materiala je omejen in dovoljen samo posamično na podlagi dovoljenja predstavnika podjetja. Pred vstopom je potrebno obvezno uporabiti razkužilo za roke in v komunikaciji upoštevati minimalno razdaljo 1,5 m.
 
Prevzem naročenega in pripravljenega materiala je možen na podlagi pismene potrditve prodajnega osebja, pri čemer naj bi prevzem materiala potekal brez osebnega kontakta. Možna bo še vedno organizacija dostave s strani podjetja Stireks d.o.o., vendar lahko zaradi povečanega povpraševanja prihaja do zamud. 
 
Delovni čas pri dostavi in prevzemu materiala je skrajšan od ponedeljka do petka od 07:00 – 16:00 ure in v soboto od 07:00 - 12:00 ure.
 
Zahvaljujemo se vam  za upoštevanje navodil, saj bomo le ob obojestranskem upoštevanju navodil postopoma skupaj preprečili širjenje korona virusa.


Vaš partner Stireks d.o.o.