Silber Reflex

Ploščo Silber refleks sestavljajo posebni srebrni granulati EPS, ki jih proizvaja nemška tovarna BASF (v tej tovarni so pred dobrimi 50 leti izumili stiropor). S sprednje strani ima zareze, ki zmanjšujejo širjenje in krčenje plošče, z zadnje strani pa so vidne štiri luknje, ki povečujejo paropropustnost.

Laično povedano, fasada s takšno ploščo je približno za četrtino tanjša od klasične fasade z belim fasadnim stiroporom.

Prednosti

W

Boljša izolativnost

Za 25% boljša izolativnost od belega fasadnega stiroporja!

.

Visoka paroprepustnost

Dosega približno 5x boljšo paraprepustnost!

N

UV odpornost

Odporna proti izpostavljenosti sončnim žarkom (se ne zvija).

Nizka vodovpojnost

Pri kratkotrajnem namakanju znaša manj kot 0,5 odstotka

Prihranite pri energiji, uporabite Silber Reflex!

Zakaj je Silber Reflex najboljša izbira za vaš denar?

Ko govorimo o izolacijskih materialih, imamo ponavadi v mislih vrsto in debelino izolacije. Ko to vemo, prideta na vrsto še cena in končni nakup. Dandanes prihajajo v ospredje druge lastnosti izolacij, kot so toplotna prevodnost (izolativnost), paropropustost, vodovpojnost, garancija…

Izolacije z vrhunskimi lastnostmi so nedvomno zelo drage in za širši krog investitorjev pogosto nedostopne. Zaradi tega se odločajo za cenejše možnosti, kot je npr. beli stiropor. Obstaja pa izolacija, ki vse te lastnosti ima, je cenovno dostopna in v Sloveniji doživlja ogromno zanimanja ter rast prodaje. To je izolacijska plošča Silber reflex.

 

Za 25% boljša izolativnost od belega fasadnega stiroporja!

Plošča je odporna proti izpostavljenosti sončnim žarkom (se ne zvija). Izdelana je v tovarni in ima skoraj 50 odstotkov večjo gostoto v primerjavi s klasičnim belim in z grafitnim stiroporom, zaradi česar je dimenzijska stabilnost plošče Silber neprimerljivo boljša.

Tudi vodovpojnost plošče je zelo nizka, saj pri kratkotrajnem namakanju znaša manj kot 0,5 odstotka.Toplotna prevodnost plošče Silber refleks znaša 0,031 W/m2k in je za 25 odstotkov boljša od klasičnega belega fasadnega stiroporja.

Toplotna prevodnost

Paroprepustnost

Dosega približno 5x boljšo paraprepustnost!

Ploščo Silber refleks sestavljajo posebni srebrni granulati EPS, ki jih proizvaja nemška tovarna BASF (v tej tovarni so pred dobrimi 50 leti izumili stiropor). S sprednje strani ima zareze, ki zmanjšujejo širjenje in krčenje plošče, z zadnje strani pa so vidne štiri luknje, ki povečujejo paropropustnost, ter kvadratki, ki označujejo 40 odstotkov površine plošče za nanos fasadnega lepila. Osnovni tehnični podatki plošče so v preglednici.

Paropropustnost (µ=8) je ena glavnih odlik plošče. Dosega približno 5x boljšo paropropustnost v primerjavi z belim fasadnim ali grafitnim stiroporom.

Pokličite nas na:

01 830 88 41

Pogosta vprašanja o Silber Reflex ploščah

Vrhunska kvaliteta za optimalne rezultate

Kakšna je cena Sympor Silber Reflex plošče?

Izolacije z vrhunskimi lastnostmi so nedvomno zelo drage in za širši krog investitorjev pogosto nedostopne. Zaradi tega se odločajo za cenejše možnosti, kot je npr. beli stiropor. Obstaja pa izolacija, ki vse te lastnosti ima, je cenovno dostopna in v Sloveniji doživlja ogromno zanimanja ter rast prodaje. To je izolacijska plošča Silber reflex. Cena z izdelavo znaša okoli 36 € za 13,5 cm in 42 € na m2 za 20 cm. Za točno ceno materiala pošljite povpraševanje.

Zakaj je Silber Reflex plošča boljša od navadnega stiropora?

Plošča je odporna proti izpostavljenosti sončnim žarkom (se ne zvija). Izdelana je v tovarni in ima skoraj 50 odstotkov večjo gostoto v primerjavi s klasičnim belim in z grafitnim stiroporom, zaradi česar je dimenzijska stabilnost plošče Silber neprimerljivo boljša. Tudi vodovpojnost plošče je zelo nizka, saj pri kratkotrajnem namakanju znaša manj kot 0,5 odstotka.

Katere so še dodatne prednosti Silber Reflex plošče?

Plošča je odporna proti izpostavljenosti sončnim žarkom (se ne zvija). Izdelana je v tovarni in ima skoraj 50 odstotkov večjo gostoto v primerjavi s klasičnim belim in z grafitnim stiroporom, zaradi česar je dimenzijska stabilnost plošče Silber neprimerljivo boljša. Tudi vodovpojnost plošče je zelo nizka, saj pri kratkotrajnem namakanju znaša manj kot 0,5 odstotka. Toplotna prevodnost plošče Silber refleks znaša 0,031 W/m2k in je za 25 odstotkov boljša od klasičnega belega fasadnega stiroporja.

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Sed porttitor lectus nibh. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Nulla porttitor accumsan tincidunt.

Stopite v stik

Stireks d.o.o., Vrhpolje pri Kamniku 173, 1241 Kamnik, Slovenija

01 830 88 41

info@stireks.si