Imate težave z izolacijo vaših ravnih streh in tal? Če je odgovor pritrdilen, potem imamo rešitev za vas – PIR plošče Steinbacher. Te plošče so učinkovito in praktično orodje za izolacijo ravnih streh in tal s sintetičnimi in bitumenskimi folijami. V tem blogu bomo podrobno raziskali, kaj so PIR plošče, kakšne so njihove prednosti in kako jih uporabljate za izolacijo vaših ravnih streh in tal.

Kaj so PIR plošče?

PIR plošče so vrsta izolacijskega materiala, ki se običajno uporablja za izolacijo ravnih streh in tal. Izdelane so iz poliizocianurata (PIR) – sintetičnega materiala, ki je trden, vzdržljiv in lahek. PIR plošče Steinbacher so posebne vrste PIR plošč, ki so izdelane s strani avstrijskega podjetja Steinbacher. Te plošče so obdane z difuzijsko neprepustnim aluminijastim tesnilom in so na voljo v debelini 10 cm.

Kakšne so prednosti PIR plošč?

PIR plošče Steinbacher imajo več prednosti, ki jih naredijo za učinkovito in praktično možnost za izolacijo ravnih streh in tal. Prvič, so zelo lahek material, kar olajša namestitev. Drugič, so trdne in vzdržljive, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo izolacije. Tretjič, so obdane z difuzijsko neprepustnim aluminijastim tesnilom, ki zagotavlja popolno nepropustnost proti vlagi in zraku. Ena od glavnih prednosti pa je njihova izolativnost. Pir plošče so namreč ena izmed najtanjših izolacij.

Kako uporabiti PIR plošče Steinbacher za izolacijo vaše ravne strehe ali tal?

Če želite uporabiti PIR plošče Steinbacher, morate najprej pripraviti površino, ki jo želite izolirati. Če je to raven streha, je treba površino očistiti in posušiti. Nato postavite plošče na mesta, kjer potrebujete izolacijo, in jih pritrdite. Za izolacijo tal morate podobno pripraviti površino in na njo položiti plošče.

Ker so PIR plošče lahke in enostavne za uporabo, jih lahko namestite sami, brez potrebe po strokovnjaku. V primeru dvomov pri nameščanju pa se vedno lahko obrnete na strokovnjake.

PIR plošče Steinbacher so učinkovito in praktično orodje za izolacijo vaših ravnih streh in tal s sintetičnimi in bitumenskimi folijami. Te plošče so zelo lahek material, trden in obdan z difuzijsko neprepustnim aluminijastim tesnilom, kar zagotavlja popolno nepropustnost proti vlazi in zraku. PIR plošče so enostavne za namestitev in jih lahko uporabite sami. Izolacija je eden od ključnih elementov skrbi za vaš objekt, zato priporočamo, da izberete izolacijski material, ki vam lahko zagotovi zanesljivo zaščito in obstojnost – PIR plošče Steinbacher.